Reteta bogracs PrecedentulUrmătorul AlteleUșor4 ore Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Reteta Bogracs Ingrediente 20 1kg carne vita (pulpă sau rasol) 1 kg carne porc (pulpa sau cotlet) 8 bucăți de costiță afumată (8-10) 1 kg de ceapă 1 kg de legume (morcovi, pătrunjel, țelină) 6 roșii 2 ardei iuți (pentru cei care preferă mâncarea picantă) 2 ardei roșii grași 2 ardei verzi 1,5 kg cartofi ~200g de untură 1 tub pasta de gulyaș dulce 1 tub pasta de gulyaș iute Sare Piper Condimente (boia, delikat, busuioc, rozmarin, cimbru, marar, oregano, pătrunjel, foi de dafin ; cam o lingură rasă din fiecare) Pentru gălușcuțe : 2 ouă 6 linguri de făină (6-7) Apă Sare