Petitchef

Pinchos morunos (frigarui de porc marinate)

Felul principal
4 porții
3 ore
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g carne de porc

2 lingurite de boia dulce

1 lingurita de boia picanta

1 lingurita de cimbru

1 lingurita de patrunjel

5 linguri de ulei de masline

sare, piper

Preparare

  • Se taie carnea in bucati de 3 cm.Se prepara marinata din ulei, sare si restul condimentelor.
  • Se amesteca bine carnea cu amestecul de mai sus, se pune intr-un recipient cu capac si se lasa la marinat 3 ore.
  • Se formeaza frigaruile. Se frig pe gratar sau in tigaie.

Poze

Pinchos morunos (Frigarui de porc marinate), poza 1Pinchos morunos (Frigarui de porc marinate), poza 2Pinchos morunos (Frigarui de porc marinate), poza 3Pinchos morunos (Frigarui de porc marinate), poza 4Pinchos morunos (Frigarui de porc marinate), poza 5Pinchos morunos (Frigarui de porc marinate), poza 6Pinchos morunos (Frigarui de porc marinate), poza 7Pinchos morunos (Frigarui de porc marinate), poza 8



Comentarii:

04/03/2013

Buna ziua,arata groaznic prajite in poza

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pinchos morunos (frigarui de porc marinate)
Pinchos morunos (frigarui de porc marinate)
4 porții
3h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate
Frigarui de pui marinate
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Coaste de porc marinate la cuptor
Coaste de porc marinate la cuptor
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: