Petitchef

Drob din organe de porc

Felul principal
4 porții
30 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam bine toate organele,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat.
    Compozitia rezultata o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt, condimentam cu sare, piper si cimbru.Spargem si adaugam ouale si amestecam bine.
  • Anul asta zis sa mai schimb ceva la clasicul drob, sa-l fac mai altfel.Avand aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut, intins o foaie din care taiat fasii late cam cat un deget.
  • Uns o tava de guguluf si pus fasiile de aluat lasand distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii. luat jumatate din compozitia de organe, repartizat pe toata suprafata tavii, curatat ouale fierte, taiat pe jumatate si pus peste compozitie.Acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.
  • Nivelat, apoi capetele de aluat impreunat doua cate doua, creand cate o funda. uns totul cu ou batut si pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min.
    drobul,inainte de a fi pus la cuptor.


Poze

Drob din organe de porc
Drob din organe de porc - poza 2
Drob din organe de porc - poza 3
Drob din organe de porc - poza 4

Întrebări:




Comentarii (16):

17/04/2014

Ok

(0) (0) Abuz
13/04/2014

Aaaaaaaaaaaaaa

(0) (0) Abuz
11/04/2014

Super

(0) (0) Abuz
11/04/2014

EXCELENTA SI DELICIOASA

(0) (0) Abuz
22/02/2014

F.F.BUN.

(0) (0) Abuz
27/12/2013

O sa fac si eu

(0) (0) Abuz
20/12/2013

Faina

(0) (0) Abuz
13/09/2013

F bun

(0) (0) Abuz
30/04/2013

Ok

(0) (0) Abuz
12/04/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Retete de Drob Retete de Drob Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează