Petitchef

Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar

Felul principal
5 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 5
400-500 g carne slaba de porc

300 g ciuperci proaspete

o ceapa mare

4-5 catei de usturoi

4-5 linguri bulion

o lingura mustar clasic

100 ml vin

100 ml supa

sare, vegeta, boia dulce

patrunjel si cimbru verde

Preparare

  • Carnea de porc, taiata in bucati mai mici, o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei. O scoatem si o lasam deoparte. In aceeasi tigaie punem ceapa si usturoiul tocate marunt, ciupercile taiate feliute si le lasam 2-3 minute, cat sa se inmoaie putin.
  • Punem inapoi bucatile de carne, turnam vinul si supa, saram ,piperam, punem capacul si lasam la foc mic 10-15 minute.
  • Amestecam mustarul cu bulionul, boiaua dulce,vegeta,si le turnam in tigaie. Mai lasam 5-6 minute si oprim focul. Presaram patrunjel si cimbru verde.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Carne de porc si cus-cus
Carne de porc si cus-cus
2 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Carne de porc si cus-cus
Carne de porc si cus-cus
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: