Petitchef

Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar

Felul principal
5 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 5
400-500 g carne slaba de porc

300 g ciuperci proaspete

o ceapa mare

4-5 catei de usturoi

4-5 linguri bulion

o lingura mustar clasic

100 ml vin

100 ml supa

sare, vegeta, boia dulce

patrunjel si cimbru verde

Preparare

  • Carnea de porc, taiata in bucati mai mici, o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei. O scoatem si o lasam deoparte. In aceeasi tigaie punem ceapa si usturoiul tocate marunt, ciupercile taiate feliute si le lasam 2-3 minute, cat sa se inmoaie putin.
  • Punem inapoi bucatile de carne, turnam vinul si supa, saram ,piperam, punem capacul si lasam la foc mic 10-15 minute.
  • Amestecam mustarul cu bulionul, boiaua dulce,vegeta,si le turnam in tigaie. Mai lasam 5-6 minute si oprim focul. Presaram patrunjel si cimbru verde.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Carne de porc si cus-cus
Carne de porc si cus-cus
2 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Carne de porc si cus-cus
Carne de porc si cus-cus
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.