Petitchef

Piept de porc marinat

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pieptul de porc trebuie pus la marinat inainte de a-l gati.Pentru marinata: 1 capatana de usturoi pisat, cele 4 linguri de ulei si apa, sare, piper. amestecat totul si scufundat pieptul de porc in marinata. tinut la rece 4 ore.
  • Facut la tava, lasat 20 de minute pe parte, dupa care intors si pe partea cealalta.La fel de bine poate fi facut si pe gratar.servit alaturi de piure de cartofi si castraveti murati.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de porc si carnati pe pat de varza la cuptor
Piept de porc si carnati pe pat de varza la cuptor
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Piept de porc cu fasole hot'n'spicy
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Somon marinat
Somon marinat
3 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei