Petitchef

Piure de cartofi cu ton

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

o lingura malai

o conserva de ton in suc propriu

o cana lapte

3 linguri unt

5 linguri de brinza rasa

o lingurita faina


piper

sare

Preparare

  • Fierbem cartofii si ii facem piure, cu putin unt si lapte. Punem piureul intr-un vas de Jena.Facem un sos alb topind untul, punand faina si malaiul.
  • Amestecam si subtiem cu laptele. Lasam sa se racoreasca si punem si celelate ingrediente. Presaram cu branza si dam la cuptor.
  • Cui iiplace,poate adauga un ardei tocat sau sos de rosii.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure ardelenesc de cartofi
Piure ardelenesc de cartofi
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Piure de cartofi cu carnaciori
Piure de cartofi cu carnaciori
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de cartofi aromati in sos rosu
Piure de cartofi aromati in sos rosu
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.