Petitchef

Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor

1 pahar apa de izvor

2 linguri sos de soia (Shoyu)

3 linguri rosii uscate, conservate in ulei de masline

2 linguri ardei capia uscati, macinati fin

3 catei de usturoi pisati, sau 1/2 lingura pulbere usturoi deshidratat

1 lingura de patrunjel verde tocat marunt, sau 1/2 lingura patrunjel uscat maruntit

3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sau ulei extra virgin de masline

piper negru macinat, dupa gust

piper rosu boabe pentru ornare

Preparare

  • Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul ingredientelor si amestecam totul foarte bine. Ornam si savuram.

Întrebări:




Comentarii:

18/12/2013

Hsdbuhsbdh

(0) (0) Abuz
01/10/2013

Super...

(0) (0) Abuz
26/02/2013

Reteta excelenta!

(0) (0) Abuz
03/02/2013

Hrisca ,tine departe grasimile,este gustoasa si este in topul cerealelor .am vazut la magazin piine din faina de hrisca

(0) (0) Abuz
22/03/2012

Super!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de broccoli cu sos dulce-acrisor
Piure de broccoli cu sos dulce-acrisor
3 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Piure de urzici
Piure de urzici
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Piure de urzici cu mamaliguta
Piure de urzici cu mamaliguta
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăRetete Raw veganRetete Raw vegan

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.