Petitchef

Piure de legume cu galbenus

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor
39 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 0.55 (0.09€/porție)

Preparare

  • Se curata legumele de coaja si se tai rondele.Se fierb in 3 parti apa fata de cantitatea de legume.Separat fierbem oul in coaja bine de tot sa fie tare.Apoi se scoate galbenusul cu grija sa nu luam si albus.
  • Se sfarama bine si se amesteca cu piureul de legume obtinut din pasarea legumelor fierte si strecurate.Se mai picura si din zeama de la legume dacae prea gros.Se serveste caldut.Zeama o puteti pastra strecurata sa i-o dati in biberon separat.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (43g)
Calorii: 39Kcal
  • Carbo: 5.7g
  • Grăsimi: 0.9g
  • Grăsimi sat.: 0.2g
  • Proteine: 1.6g
  • Fibre: 0.6g
  • Zahăr: 0.9g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de mere la multiooker cookeo
Piure de mere la multiooker cookeo
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează