Petitchef

Sarmale crude

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Hrisca si nuca se lasa peste noapte la inmuiat in multa apa. A doua zi se scurg. Varza se lasa 30-60 minute in apa (la desarat), in functie de cat de sarata o vrem.
  • Nuca, ceapa, ciupercile si patrunjelul se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara, cimbru, se adauga 1-2 lg ulei. Puteti simplifica munca si sa le dati la robot pana prind o consistenta faramicioasa.
  • Taiati frunzele de varza in 2, decupand nervurile. Intr-un capat al frunzei puneti o lingura cu varf din compozitie si indoiti coltul spre interior. Aduceti si marginile pe interior, apoi rulati strans pana se termina frunza.
  • Faceti o salata din rosiile date pe razatoare, nervurile de la varza tocate si putin ulei. In functie de calitatea rosiilor si de sucul pe care acestea il contin, salta va fi mai lichida sau mai compacta.
  • Ideale sunt rosiile de vara, dar eheee. cine nu le duce dorul. Puneti sarmalele intr-o cratita si turnati peste ele salata. Serviti imediat. Se pastreaza la frigider pentru maxim 3 zile.

L Lifestyle blog

Întrebări:




Comentarii:

28/10/2016

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete de …sarmale Retete de …sarmale Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului 25 de curiozitati despre banane 25 de curiozitati despre banane

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează