Petitchef

Placinta cu piept de pui

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Foaia:

1 ou

1 praf de sare

1 plic drojdie uscata

100 lapte

100 ulei

faina cat cuprinde


Umplutura:

1 jumatate piept de pui prajit pe teflon

1 lingura ulei

1 gogosar

1 ceapa potrivita ca marime

1 cartof mic

2 linguri branza de burduf

2 oua

1 legatura marar verde

piper

sare

Preparare

  • Se amesteca toate pana la obtinerea unui aluat potrivit . Sa nu fie prea tare sa se poata intinde bine.
  • Carnea,gogosarul,ceapa,cartoful se taie marunt la robot sau masina de tocat si se calesc un pic in tigaie cu 1 lingura ulei,adaugam branza amestecam inca 2 minute si oprim focul.
  • Dupa ce s-a mai racorit compozitia o amestecam cu cele 2 oua crude,cu mararul si potrivim gustul cu sare,piper.
  • Intindem foaia o asezam in tava lasand marginile de aluat peste tava. Rasturnam umplutura o uniformizam si aranjam foaia de deasupra,sau grilajul din aluat,depinde de gustul fiecaruia.
  • Peste ea adaugam 1 ou batut bine ,pentru aspectul final La cuptor o las cam 30 minute.

Întrebări:




Comentarii:

26/06/2013

Me-a placut reteta

(0) (0) Abuz
27/01/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Placinta cu pui
Placinta cu pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Placinta de pui cu praz si foietaj
Placinta de pui cu praz si foietaj
5 porții
1h30m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Placinta hamburger
Placinta hamburger
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Placinta cu mere si scortisoara-Petitchef
Placinta cu mere si scortisoara-Petitchef
6 porții
1h10m
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.