Petitchef

PRAZ chinezesc

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Taie carnea fasii subtiri Indeparteaza frunzele verzi de la praz si spala-l. Taie-l rondele subtiri. Incalzeste uleiul si prajeste in el ghimbirul cam 30 secunde .
  • Pune carnea si las-o 2-3 minute pe fiecare parte. Carnea de porc se lasa mai mult.Adauga prazul, amesteca si lasa-l 2 minute.Pune vinul, supa, sosul de soia si chilli.
  • Amesteca si lasa la foc mediu pana ce carnea e facuta si sosul format.Daca sosul e facut, dar carnea nu e gata inca , mai pune putina apa si lasa pana cand e patrunsa bine.Serveste carnea cu orez si sosul de praz.

Rețete inrudite

YouTube

C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Adio si un praz verde! Adio si un praz verde! Retete cu... Praz Retete cu... Praz

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.