Petitchef

Praz chinezesc

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Taie carnea fasii subtiri Indeparteaza frunzele verzi de la praz si spala-l. Taie-l rondele subtiri. Incalzeste uleiul si prajeste in el ghimbirul cam 30 secunde .
  • Pune carnea si las-o 2-3 minute pe fiecare parte. Carnea de porc se lasa mai mult.Adauga prazul, amesteca si lasa-l 2 minute.Pune vinul, supa, sosul de soia si chilli.
  • Amesteca si lasa la foc mediu pana ce carnea e facuta si sosul format.Daca sosul e facut, dar carnea nu e gata inca , mai pune putina apa si lasa pana cand e patrunsa bine.Serveste carnea cu orez si sosul de praz.
C Cooking with my soul


Video sugerat

YouTube

Supa de cartofi si praz




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Praz iahnie
Praz iahnie
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Praz cu sos de vin si masline / garnitura
Praz cu sos de vin si masline / garnitura
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Risotto cu fenicul si praz
Risotto cu fenicul si praz
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu... PrazRetete cu... PrazAdio si un praz verde!Adio si un praz verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei