Petitchef

Praz chinezesc

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
500 g carne fara os taiate bucati mici, de 3-4 cm grosime

5-6 fire de praz, nu foarte groase

1 pahar vin alb sec

1/2 pahar supa de pui

4 linguri sos de soia

3 cm radacina ghimbir ras

3 linguri ulei de porumb

5-6 picaturi sos chilli

orez cu bobul lung, pentru garnitura

Preparare

  • Taie carnea fasii subtiri Indeparteaza frunzele verzi de la praz si spala-l. Taie-l rondele subtiri. Incalzeste uleiul si prajeste in el ghimbirul cam 30 secunde .
  • Pune carnea si las-o 2-3 minute pe fiecare parte. Carnea de porc se lasa mai mult.Adauga prazul, amesteca si lasa-l 2 minute.Pune vinul, supa, sosul de soia si chilli.
  • Amesteca si lasa la foc mediu pana ce carnea e facuta si sosul format.Daca sosul e facut, dar carnea nu e gata inca , mai pune putina apa si lasa pana cand e patrunsa bine.Serveste carnea cu orez si sosul de praz.
C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu fenicul si praz
Risotto cu fenicul si praz
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Praz iahnie
Praz iahnie
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Praz cu sos de vin si masline / garnitura
Praz cu sos de vin si masline / garnitura
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.