Acasă - Petitchef
Rețete
Felul principal
Retete pui
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence
Pranzul de duminica in familie trebuie sarbatorit cu un pui la cuptor! Crusta de mustar si ierburi aromatice te face sa te lingi pe degete si sa vrei mai mult.
Am zis ca nu trebuie decat sa-l ungeti cu mustar si sa-l dati la cuptor? Simplu, nu?
(4.8/5 - 19 voturi)
1
150
Preparare
Se spala puiul, se sterge de apa cu servet de hartie. Se pune in vasul de copt si se unge bine cu mustar.
Se presara ierburi de Provence.
Coaceti 80 minute la 180°C.
Gata! :)
Observații: b> Gatirea crusta de mustar va face carnea frageda si suculenta iar mustarul isi va mai pierde din iuteala.
Echipamente de gătit
Poze
Întrebări:
Mustarul este doar pe o parte a puiului?
Răspuns:
Puneti mustar doar pe partile care se vor rumeni in cuptor. exact ca in filmulet.
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte bun!