Petitchef

Pui de balta prajit

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor
81 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.93 (0.48€/porție)

Preparare

  • Se pun piciorusele la dezghetat in apa fierbinte.
  • Se sareaza,se dau prin faina,prin ou batut condimentat cu sare,piper si boia dupa gust si ultima data prin pesmet.
  • Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Se servesc cu mujdei,cu maioneza sau diferite sosuri.

Rețete inrudite

YouTube

Naut prajit


Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (58g)
Calorii: 81Kcal
  • Carbo: 0.7g
  • Grăsimi: 3.8g
  • Grăsimi sat.: 1g
  • Proteine: 10.6g
  • Fibre: 0.6g
  • Zahăr: 0.6g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu pasta de susan si taitei de orez
Pui cu pasta de susan si taitei de orez
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui prajit in stil dominican / pica pollo
Pui prajit in stil dominican / pica pollo
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei