Petitchef

Pui Karage

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie pieptul de pui in bucati si se inteapa cu furculita.
  • Se pun la marinat cu ghimbirul,sosul soia,vinul alb si usturoiul pudra cam 20 de minute.
  • Se tavalesc in amidon si se prajesc in uleiul incins.
  • In mod normal,procesul deep fry e folosit,dar se poate si in ulei mai putin,daca vreti calorii mai putine.

Rețete inrudite

YouTube

Wrap cu pui



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu pasta rosie de curry
Pui cu pasta rosie de curry
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu urechi-de-lemn
Pui cu urechi-de-lemn
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui tikka masala
Pui tikka masala
4 porții
1 oră
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei