Petitchef

Pui Karage

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie pieptul de pui in bucati si se inteapa cu furculita.
  • Se pun la marinat cu ghimbirul,sosul soia,vinul alb si usturoiul pudra cam 20 de minute.
  • Se tavalesc in amidon si se prajesc in uleiul incins.
  • In mod normal,procesul deep fry e folosit,dar se poate si in ulei mai putin,daca vreti calorii mai putine.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează