Petitchef

PUI LA CAPAC

Felul principal
4 porții
25 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Usturoiul se piseaza bine,se adauga margarina,sarea,piperu,paprika ,si se face o pasta.Cu aceasta pasta se unge puiul inlauntru pe dinafara si sub pielea pieptului.
  • Intai de toate,apa se pune intr-o cratita pe foc,pina cind incepe sa fiarba.se acopera cu capacul oalei,se adauga deasupra puiul intreg condimentat,si se baga la cuptor 350 F/180 grade pentru circa 1:30 minute.
  • Condimentat cu usturoi,margarina,sare rosie,piper,paprika.


Poze

PUI LA CAPAC, poza 1
PUI LA CAPAC, poza 2
PUI LA CAPAC, poza 3
PUI LA CAPAC, poza 4
PUI LA CAPAC, poza 5
PUI LA CAPAC, poza 6
PUI LA CAPAC, poza 7
PUI LA CAPAC, poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu ciuperci si ceapa la capac
Pui cu ciuperci si ceapa la capac
4 porții
1 h 25 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui la tigaie cu rosii si usturoi
Pui la tigaie cu rosii si usturoi
2 porții
30 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui la capac (reteta video)
Pui la capac (reteta video)
4 porții
55 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.