Petitchef

Ficatei la tigaie cu busuioc

Felul principal
4 porții
1 oră
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o caserola ficatei de pui

500 ml lapte

o conserva rosii in bulion (sau rosii proaspete)

2 cepe

cativa catei de usturoi


sare, piper

Preparare

  • Se tin ficateii in lapte cel putin o ora inainte de a-i pregati. Astfel nu se vor usca prin prajire.
  • Intr-o tigaie se incinge ulei, se caleste ceapa taiata solzisori si se aduga usturoiul taiat fin. Ficateii se scurg bine de lapte si se pun in tigaie peste ceapa la prajit. Trebuie sa fie suficient ulei in tava, daca a fost absorbit de ceapa mai adugati.
  • Dupa ce ficateii s-au rumenit pe ambele parti, se pun rosiile, bulionul, sare, piper si busuioc.Se mai lasa pe foc pana scade bine zeama.
  • Ficateii pregatiti astfel sunt deliciosi si mai putin grei decat cei prajiti simplu. Noi servit alaturi de un pilaf sarbesc.

Poze

Ficatei la tigaie cu busuioc, poza 1Ficatei la tigaie cu busuioc, poza 2Ficatei la tigaie cu busuioc, poza 3Ficatei la tigaie cu busuioc, poza 4Ficatei la tigaie cu busuioc, poza 5



Comentarii:

Rusu, 16/07/2017

Exscelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/06/2018

Ficatei cu busuioc, la tigaie! Topica!!!

(0) (0) Abuz
02/02/2012

Ce bun e preparati si vedeti sa aveti pofta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui la tigaie
Ficatei de pui la tigaie
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ficatei de pui la tigaie
Ficatei de pui la tigaie
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: