Pui mongolez (cu garnitura chinezeasca de legume) PrecedentulUrmătorul Felul principalFoarte ușor50 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 6 1 piept de pui, dezosat si fara piele 3-4 linguri de amidon 3-4 catei de usturoi, tocati marunt 3-4 cepe verzi, taiati separat, partea alba de partea verde 100-150 ml de ulei de floarea soarelui, pentru prajit 1/4 cana de supa de pui 2 lingurite de sos Hoisin 1 lingurite de sos de stridii 2 lingurite de sos de soia 1 lingurita de vin de orez (sau dry sherry) 2 lingurite de zahar brun 2 lingurite de ardei iute rosu uscat si sfaramitat 1 ceapa alba taiata solzisori 1 ardei gras rosu taiat julien 1 ardei gras verde taiat julien 1/2 morcov taiat julien 6 buc de porumb tanar - babycorn (din conserva) taiat bucati 1/2 borcan de bambus 1/4 borcan de muguri de soia 10-12 buc de ciuperci urechi de lemn, pe care le hidratam 30 de minute in apa fierbinte si le taiem bucatele