Petitchef

Cosulete din spuma de cartofi cu ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii fiert in coaja, curatat si stivit foarte bine. adaugat untul putin topit, sare, piper, 3 galbenusuri si 30 g cascaval. Daca amestecul e inca prea tare se mai poate adauga putin lapte, dar putin. Compozitia rezultata bagat-o intr-un sprit ( se poate folosi si o punga groasa, taiata la un colt) si din ea format cercuri mai inalte (duble) in tava de aragaz tapetata cu hartie.
  • Uns cu galbenus de ou amestecat cu lapte si bagat in cuptorul deja incalzit la 180 grade, pentru 25 minute.
    In acest timp pregatit umplutura astfel.calit cremwurst-ul si ciupercile tocate si usturoiul in 2 linguri de ulei de masline, pana cand a scazut bine zeama, apoi adaugat sosul cu bucuioc, sare si piper. luat de pe foc si adaugat mararul.
  • Cand cosuletele au capatat o culoare usor rumena, scos din cuptor si umplut cu amestecul de ciuperci, iar peste ele am presarat cascaval ras.
    Pentu ca folosit mai putine ciuperci (trebuia sa folosesc 500 g) mi-au ramas cateva cosulete goale. Cum aveam niste batoane din peste in frigider, taiat cateva cubulete si umplut cu ele restul cosuletelor. bagat din nou la cuptor pentru 15 minute.
  • Cosuletele cu peste au fost bune stropite cu lamaie, iar cele cu ciuperci simple vrut sa incerc unul cu putina smantana deasupra, dar mi-a venit ideea tarziu nu mai erau.


Poze

Cosulete din spuma de cartofi cu ciuperci
Cosulete din spuma de cartofi cu ciuperci - poza 2
Cosulete din spuma de cartofi cu ciuperci - poza 3
Cosulete din spuma de cartofi cu ciuperci - poza 4
Cosulete din spuma de cartofi cu ciuperci - poza 5
Cosulete din spuma de cartofi cu ciuperci - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
2 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează