Petitchef

Pui cu kiwi

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
doua bucati de piept de pui dezosat

fara piele

ulei vegetal

un ardei gras rosu

feliat

o ceasca supa de pui

-ulei de susan

o lingura de zahar brun

sare dupa gust

o lingura de amidon omogenizat cu doua linguri de apa

trei fructe descojite de kiwi

Preparare

  • Pentru marinata: doua linguri sos de soia, trei-patru linguri vin alb, o lingura de amidon.
  • Marinam puiul taiat fasii o ora (va fi foarte, foarte fraged).Pregatim ardeiul si kiwi.
    Prajim puiul pana devine opac.
  • Adaugam ardeiul, amestecam un minut.Turnam supa, uleiul (sau semintele) de susan, zaharul si sarea, apoi amidonul omogenizat si amestecam pana se ingroasa.
  • Introducem si feliile de kiwi, mai lasam la foc mic cateva minute.De preferat ar fi sa consumam acest fel de mancare cald, garnisit cu felii subtiri de kiwi.


Comentarii:

25/02/2013

Daaaaaaaaaaaaaaaa frumos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteFructele Kiwi, delicii de smarald!Fructele Kiwi, delicii de smarald!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: