-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Rețete sosuri
-
Rețete sos piept de pui
-
Pui cu sos chinezesc si orez brun
Pui cu sos chinezesc si orez brun
Preparare
-
Puiul se taie cubulete mici (bite-size) si se prajeste in putin unt sau ulei.
-
Cand este gata se toarna deasupra sosul de la Uncle Bens, se mai lasa 2-3 minute si este gata.
-
Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe pachet.
-
Se pune pe farfurie o portie de orez si una de pui.
Gata masa!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 174Kcal
-
Carbo: 24.2g
-
Grăsimi: 1.2g
-
Grăsimi sat.: 0.4g
-
Proteine: 16.4g
-
Fibre: 0.6g
-
Zahăr: 1.1g
-
ProPoints: 4
-
SmartPoints:
4
Informații nutriționale pentru 1 porție (90g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Arata excelent ! Voi face si eu , mi-ati facut pofta .
Ok
Daca ajungi sa gatesti numai din conserva, atunci nu se m-ai cheama ca gatesti
O masa rapida si buna
Este foarte gustos
Arata superb...si crede`ma ca asta vreau sa fac si eu acum :) ...Andra (Cluj)