Petitchef

Sos Mousseline

Pentru o maioneza de casa si delicata, opteaza pentru sosul nostru mousseline!
Incercati aceasta reteta si asociati sosul cu sparanghel! Legumele crude vor fi, de asemenea, potrivite ca asociere :-)
Urmati pasii detaliati mai jos pentru a face acest sos irezistibil.

Acompaniamente
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Materiale

  • 1 robot de patiserie sau mixer electric

Preparare

  • Etapa 1 - Sos Mousseline
    Bateti albusurile spuma. Dati deoparte.
  • Etapa 2 - Sos Mousseline
    Frecati galbenusurile cu mustarul. In timp ce bateti cu mixerul, turnati uleiul putin cate putin.
  • Etapa 3 - Sos Mousseline
    Adaugati otetul, sarea si piperul si bateti pentru a se amesteca bine.
  • Etapa 4 - Sos Mousseline
    Adaugati albusurile batute spuma si incorporati bine. Se raceste inainte de servire.
  • Etapa 5 - Sos Mousseline
    Gata !


Poze

Sos Mousseline
Sos Mousseline - poza 2
Sos Mousseline - poza 3
Sos Mousseline - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează