Petitchef

Sos Mousseline

Acompaniamente
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor
Pentru o maioneza de casa si delicata, opteaza pentru sosul nostru mousseline!
Incercati aceasta reteta si asociati sosul cu sparanghel! Legumele crude vor fi, de asemenea, potrivite ca asociere :-)
Urmati pasii detaliati mai jos pentru a face acest sos irezistibil.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 albusuri

2 galbenusuri

2 linguri de mustar

200 ml ulei

1 lingurita de otet

sare

piper

Materiale

1 robot de patiserie sau mixer electric

Preparare

  • Etapa 1 - Sos Mousseline
    Bateti albusurile spuma. Dati deoparte.
  • Etapa 2 - Sos Mousseline
    Frecati galbenusurile cu mustarul. In timp ce bateti cu mixerul, turnati uleiul putin cate putin.
  • Etapa 3 - Sos Mousseline
    Adaugati otetul, sarea si piperul si bateti pentru a se amesteca bine.
  • Etapa 4 - Sos Mousseline
    Adaugati albusurile batute spuma si incorporati bine. Se raceste inainte de servire.
  • Etapa 5 - Sos Mousseline
    Gata !

Poze

Sos Mousseline, poza 1Sos Mousseline, poza 2Sos Mousseline, poza 3Sos Mousseline, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos ranch
Sos ranch
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sos / dip din ardei cu rosii
Sos / dip din ardei cu rosii
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: