Petitchef

Rață la grătar

Altele
2 porții
10 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Cureţi carnea si o intepi cu furculita din loc in loc si pui cu margarina. Asezi pe un grătar, deasupra unei tăvi în care se scurge grăsimea topită în timpul coptului. O pui în cuptorul încins şi o laşi 60 de minute.

    Intre timp, întorci carnea şi scurgi grăsimea din tavă, pe care apoi o amesteci cu miere şi cu ea ungi carnea de mai multe ori pe timpul coacerii până în momentul în care este rumenită.


Întrebări:




Comentarii:

25/08/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
21/04/2012

Am incercat si a iesit "talpa" ,deci reteta nu este buna.

(0) (0) Abuz
15/04/2012

Arata bine si cred ca e si gustoasa .
rata Pekin cum se face ?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Batoane energice de cereale
Batoane energice de cereale
12 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.