Petitchef

Tocanita de ciuperci cu piept de curcan, smantana si mult........... marar

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
  • Tocanita de ciuperci cu piept de curcan, smantana si mult........... marar
  • Tocanita de ciuperci cu piept de curcan, smantana si mult........... marar, poza 2
  • (4.52/5 - 128 voturi)
  • 14
  • 26
Tocanita de ciuperci cu piept de curcan, smantana si mult........... marar
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g ciuperci, a ales ciupercile brune

500 g piept de curcan, curatat, spalat si taiat cuburi

o ceapa mare

sare, piper si marar, fie uscat fie verde

200 g smantana grasa, 20%

30 ml ulei de masline

150 ml apa

Preparare

  • Curatam pieptul de curcan, si il portionam cuburi.
  • Spalat si curatam, daca e cazul, ciupercile pe care apoi le taiam in bucati.
  • In uleiul incins prajim, pana la rumenire, pieptul de curcan.
  • Adaugam ceapa taiata marunt pe care o calim 2-3 minute.
  • Adaugam ciupercile, punem capac la tigaie si gatim timp de 15 minute.
  • Cand incepe zeama lasata de ciuperci sa se evapore, adaugam apa si mai fierbem timp de 15 minute.
  • Adaugam mararul si smantana pe care le amestecam.
  • Condimentam si mai gatim timp de 1 minut.


Comentarii (14):

20/07/2013

FOARTE, FOARTE BUNA. Am avut reticiente in privinta adaugarii mararului, dar am zis ca merita incercat. Si a meritat. O recomand cu caldura.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
03/02/2013

Daca vrei gust de marar iti faci sos sau ceai! sa strici gustul unor asemenea binatati cu marar mult???? ..pacat

(0) (0) Abuz
13/03/2016

Foarte faina reteta..merge perfect pentru o sesiune de gatit in camin pe la 2 noapte..Usor si gusot :) Nice Job

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
26/01/2014

Am mai adaugat la sfarsit si un morcov razuit :)

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
20/01/2014

Am incercat si a iesit super. O idee foarte buna

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Foarte gustos s-a primit! merci mult de ideie!!!

(0) (0) Abuz
16/02/2013

Minunat...doar ce-am terminat-o..:)

(0) (0) Abuz
11/12/2012

Pare delicioasa,trebuie sa incerc

(0) (0) Abuz
18/12/2013

Acum o incerc

(0) (0) Abuz
29/06/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăOrezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătos

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: