Petitchef

Rulouri cu carne de curcan si cascaval

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • A amestecat,peste am pus doua oua batute ,a amestecat bine. Peste foaia intinsa a presarat putin pesmet,a pus compozitia cu carne.
  • A rulat,a taiat in doua;la fel a procedat si cu cealalta foaie;a pus in tava.
  • A lasat 15 minute la dospit,timp in care a preincalzit cuptorul la 200 grade.A uns rulourile cu unt topit si a pus la cuptor pentru 20 minute.
  • Separat a batut bine 2 oua cu putina sare si 3 linguri de smantana.A pus aceasta compozitie peste rulouri si a mai copt 10 minute.


Poze

Rulouri cu carne de curcan si cascaval
Rulouri cu carne de curcan si cascaval - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/10/2020

A pus,a adăugat, a lăsat,a rulat,a amestecat!Cine cu ce când??

(0) (0) Abuz
carmen, 29/03/2019

Foarte interesante explicatiile.
unde se pune branza rasa? nu zice nimic de oua….serios….

(1) (0) Abuz
Mocanu, 01/12/2017

Nu din cauza retetei,ci felul de a explica cum preparam reteta nu am inteles nimic,va rog daca puteti explica mai clar cum sa facem rulada de carne, merci !!!!!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! 15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează