Briose englezesti cu ou si bacon

Felul principal
Foarte ușor
25 min
309 Kcal

Pentru un mic dejun englezesc sau brunchul de duminica, nu puteti rata briosele englezesti. Sunt pufoase si usoare pe dinauntru, cu coaja usor crocanta.

Ingrediente

4

Materiale

  • forma de briose

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Briose englezesti cu ou si bacon - Preparare etapa 1Gatiti baconul pe o tigaie fierbinte. Taiati briosele in jumatate si asezati baconul la baza.
  • Briose englezesti cu ou si bacon - Preparare etapa 2Ungeti bine 4 forme din tava de briose 4 si spargeti cate un ou in fiecare. Puneti in cuptorul incins timp de 10 minute la 180° C.
  • Briose englezesti cu ou si bacon - Preparare etapa 3Puneti cate un ou gatit peste bacon si presarati cu cascaval ras. Puneti capacul briosei.
  • Briose englezesti cu ou si bacon - Preparare etapa 4Gata!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt ingredientele principale pentru briosele englezesti cu ou si bacon?

Ingredientele principale sunt briosele englezesti, bacon, oua și cascaval ras.
Prepararea briosele englezesti durează aproximativ 25 de minute, inclusiv 15 minute de pregătire și 10 minute de gătire.
Acestea sunt briose englezesti, ideale pentru un mic dejun sau brunch, fiind pufoase și ușor crocante.
Da, puteți înlocui baconul cu șuncă, cârnați sau chiar cu o variantă vegetariană, cum ar fi tofu sau legume.
Rețeta este clasificată ca fiind foarte ușoară, fiind potrivită pentru orice nivel de experiență în bucătărie.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 309Kcal
  • Carbo: 28.3g
  • Grăsimi: 10.8g
  • Grăsimi sat.: 4.4g
  • Proteine: 22.8g
  • Fibre: 2.2g
  • Zahăr: 3.3g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (158g)

Echipamente de gătit

Plită
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.5/5, 14 voturi 2 comentarii
M88_

M88_

Super gustoasa si rapida... pentru cei care stau bine cu timpul este perfecta'

am gătit această rețetă
abuz

Adian

Am gatit aceata reteta de multe ori.EXCELENTA

am gătit această rețetă
abuz