Petitchef

Salata calda cu dovleac si fenicul(warm salad with pumpkin and fennel)

Felul principal
3 porții
30 min
25 min
Foarte ușor
  • SALATA CALDA CU DOVLEAC SI FENICUL(WARM SALAD WITH PUMPKIN AND FENNEL)
  • SALATA CALDA CU DOVLEAC SI FENICUL(WARM SALAD WITH PUMPKIN AND FENNEL), poza 2
  • (4.75/5 - 8 voturi)
  • 1
  • 14
SALATA CALDA CU DOVLEAC SI FENICUL(WARM SALAD WITH PUMPKIN AND FENNEL)
 

Ingrediente

Numarul de porții: 3
300 g dovleac

feliat

cca 1cm cel mult grosimea feliei

1 bulb de fenicu

mai mare

taiat felii

pe lung

nu mai groase de 0,5 cm

1 ceapa rosie

taiata in felii

1 ardei capia mare

curatat de cotor si seminte

1 buchet mic de patrunjel

cca 100 g bulghur prefiert

pus la inmuiat in 100 ml apa clocotita si acoperit

pentru 10 minute

sare

piper

2 linguri ulei de masline

sucul de la o 1/2 lamiie

Preparare

  • Legumele se fac pe rind la tigaia grill,pe aragaz,pe masura ce se coc le depozitam intr-o oala cu capac,sa se mentina calde. Facem dressing-ul, amestecind energic sarea, piperul uleiul de masline si sucul de lamiie, il turnam deasupra legumelelor.
  • Amestecam si bulghurul , decoram cu patrunjelul tocat si servim.putem veni in completare cu niste bucatele de feta daca vrem si mai multa consistenta.
  • Daca o lasati asa ,simpla,mai puteti cocheta cu alte arome ,inlocuind lamiia cu portocala, merge de minune si in aceasta varianta!


Comentarii:

mena29
mena29, 29/10/2010

Bravo

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: