Petitchef

Ciorba de dovleac cu lapte batut

Altele
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Dovleacum se curata, se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare. Intr-o craticioara se pune ceapa la calit apoi se adauga rosile taiate marunt si se lasa 5 minute pe foc.
  • Intre timp am spumuit dovleacul. Dupa ce a fiert se ia de pe foc, se adauga laptele batut, se amesteca bine, se pune pe foc, se lasa sa dea in cateva clocote, se adauga ceapa cu rosiile, delikat-ul se mai lasa 3 minute, se adauga patrunjelul tocat si gata.
  • Gustul minunat aspectul nu a iesit cum a vrut.
  • Data viitoare am sa modific modul de preparare: dupa ce fierbe dovleacul adaug ceapa calita cu rosiile delikatul, las sa dea in cateva clocote si stig focul dupa care adaug laptele batut, amestec bine si pun si patrunjelul.


Poze

Ciorba de dovleac cu lapte batut
Ciorba de dovleac cu lapte batut - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează