Petitchef

Macrou afumat cu fasole

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe fasolea in apa cu sare. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de tomate, zaharul, otetul si frunza de dafin - se aduce la fierbere. Se condimenteaza si se adauga fasolea fiarta.
  • Se acopera si se fierbe timp de 3-4 minute. Se adauga si pestele, taiat in cuburi mici , se acopera si se fierbe aproximativ 5 minute.

Rețete inrudite

YouTube

Macrou cu mustar



Întrebări:




Comentarii:

20/06/2012

Ft bun

(0) (0) Abuz
mihai6824@hotmail.com, 22/11/2009

Extraordinară rețetă!!! Aș dori să mai publicați astfel de rețete.Nu de alta,dar sunt un mâncăcios forte și un evaluator al rețetelor pe măsură......

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macrou in folie de aluminiu
Macrou in folie de aluminiu
1 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Macrou marinat
Macrou marinat
4 porții
24 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Macrou afumat
Macrou afumat
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Macrou cu mustar
Macrou cu mustar
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cateva cuvinte despre... Macrou Cateva cuvinte despre... Macrou Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei