Petitchef

Macrou afumat cu fasole

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g macrou afumat

1 lingurita ulei de masline

1 / 2 ceapa fin tocat

1 catel de usturoi

3 linguri paste tomate

1 lingurita otet de vin

1/2 lingurita zahar

1 frunza de dafin

sare si piper

250 g fasole boabe fiarta

Preparare

  • Se fierbe fasolea in apa cu sare. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de tomate, zaharul, otetul si frunza de dafin - se aduce la fierbere. Se condimenteaza si se adauga fasolea fiarta.
  • Se acopera si se fierbe timp de 3-4 minute. Se adauga si pestele, taiat in cuburi mici , se acopera si se fierbe aproximativ 5 minute.

Întrebări:




Comentarii:

20/06/2012

Ft bun

(0) (0) Abuz
mihai6824@hotmail.com, 22/11/2009

Extraordinară rețetă!!! Aș dori să mai publicați astfel de rețete.Nu de alta,dar sunt un mâncăcios forte și un evaluator al rețetelor pe măsură......

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Macrou cu sos la cuptor
Macrou cu sos la cuptor
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Macrou marinat
Macrou marinat
4 porții
24h20m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Macrou afumat
Macrou afumat
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Macrou cu mustar
Macrou cu mustar
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.