Petitchef

Macrou afumat cu fasole

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g macrou afumat

1 lingurita ulei de masline

1 / 2 ceapa fin tocat

1 catel de usturoi

3 linguri paste tomate

1 lingurita otet de vin

1/2 lingurita zahar

1 frunza de dafin

sare si piper

250 g fasole boabe fiarta

Preparare

  • Se fierbe fasolea in apa cu sare. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de tomate, zaharul, otetul si frunza de dafin - se aduce la fierbere. Se condimenteaza si se adauga fasolea fiarta.
  • Se acopera si se fierbe timp de 3-4 minute. Se adauga si pestele, taiat in cuburi mici , se acopera si se fierbe aproximativ 5 minute.



Comentarii:

20/06/2012

Ft bun

(0) (0) Abuz
mihai6824@hotmail.com, 22/11/2009

Extraordinară rețetă!!! Aș dori să mai publicați astfel de rețete.Nu de alta,dar sunt un mâncăcios forte și un evaluator al rețetelor pe măsură......

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Macrou marinat
Macrou marinat
4 porții
24h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Macrou afumat
Macrou afumat
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Macrou condimentat
Macrou condimentat
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Macrou cu mustar
Macrou cu mustar
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Cateva cuvinte despre ... MacrouCateva cuvinte despre ... Macrou

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: