Retete cu macrou
macroul este un peste mult mai mic decat tonul, are pielea de oculoare verde albastruie, iar pe abdomen este alb-argintie,spatele este strabatut de dungi transversale albastre. Are carnea de culoare rosu-maroniu, aromata, frageda si foarte gustoasa, datorita sucurilor proprii. Se comercializeaza sub forme de conserve (in suc propriu sau marinat in diverse sosuri), afumat, congelat si proaspat. Datorita faptului ca are o carne suculenta si aromataeste apreciat in diverse salate (folosit sub forma afumata sau marinata), dar cel mai bine se gateste simplu la gratar sau la cuptor. Noi va recomandam sa-l incercati in variantele: macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi, ciorba de peste, saramura de macrou sau macrou la gratar cu mamaliguta si sos de usturoi.

Samosas cu macrou și cremă de brânză

Macrou cu mustar

Cum se gătește macrou în cuptor?

Cum gătești macrou? încearcă această rețetă glazurată cu sos de soia și miere!

Macrou la cuptor cu rosii si usturoi

Macrou cu legume la cuptor (reteta video)

Saramura de macrou

Macrou in folie la cuptor

Macrou condimentat

Salata de macrou afumat cu ceapa

Macrou marinat

Macrou cu usturoi la cuptor

Macrou la gratar

Macrou prăjit în unt

Macrou la cuptor

Macrou la gratar cu sos de usturoi

Macrou marinat

Tartine cu sfecla si macrou afumat

Macrou la cuptor cu sos alb

Macrou cu mirodenii la cuptor

Salata de macrou afumat

Salata de macrou afumat

Macrou cu sos la cuptor
