Petitchef

Fasole cu muschi afumat

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fasolea spalat si pus la fiert in 3 ape, avand alaturi alta oala cu apa deja fiarta pentru a o inlocui pe cea care aruncat.Pus la calit ceapa cu ardeiul si cu morocovul intr-o tigaie cu ulei si putina apa, si pus capacul deasupra, lasand la foc potrivit 10min.
  • Pus apoi muschiul taiat cuburi si lasat inca 10min, tot cu capacul pus. Cand este totul calit lasam deoparte.Cand fasolea a ajuns la a 4-a apa punem si ceapa si muschiul calit peste si lasam sa fiarba impreuna, fara capac, pana scade apa. In ultimele 10 minute punem bulionul .Cand oprit focul pus patrunjelul si mararul tocat marunt.


Poze

Fasole cu muschi afumat
Fasole cu muschi afumat - poza 2
Fasole cu muschi afumat - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează