Petitchef

Fasole cu muschi afumat

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fasolea spalat si pus la fiert in 3 ape, avand alaturi alta oala cu apa deja fiarta pentru a o inlocui pe cea care aruncat.Pus la calit ceapa cu ardeiul si cu morocovul intr-o tigaie cu ulei si putina apa, si pus capacul deasupra, lasand la foc potrivit 10min.
  • Pus apoi muschiul taiat cuburi si lasat inca 10min, tot cu capacul pus. Cand este totul calit lasam deoparte.Cand fasolea a ajuns la a 4-a apa punem si ceapa si muschiul calit peste si lasam sa fiarba impreuna, fara capac, pana scade apa. In ultimele 10 minute punem bulionul .Cand oprit focul pus patrunjelul si mararul tocat marunt.


Poze

Fasole cu muschi afumat, poza 1
Fasole cu muschi afumat, poza 2
Fasole cu muschi afumat, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fasole cu ciolan afumat
Fasole cu ciolan afumat
6 porții
3 h 15 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Fasole cu ciolan afumat in paine
Fasole cu ciolan afumat in paine
4 porții
3 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Fasole cu ciolan afumat
Fasole cu ciolan afumat
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel si somon afumat
Rulouri de dovlecel si somon afumat
16 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.