Petitchef

SALATA DE GHEBE

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se coc ardeii, se curata si se toaca marunt.Ceapa se taie julien, se inabusa in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si vinetele taiate cubulete.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic pana se patrund vinetele, apoi se adauga ghebele, ardeiul copt si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se mai fierbe la foc mic 30 de minute, se raceste si se serveste cu lipie arabeasca, piept de pui afumat, ardei capia si cascaval afumat.


Întrebări:




Comentarii:

13/08/2013

Suna f bine am sa o pregatesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de pepene in pepene
Salata de pepene in pepene
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează