Petitchef

Zacusca de vara

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curate ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari..Vinetele se coc,se curata de coaja si se lasa la scurs,apoi se toaca si se adauga peste legume.
  • A mai pus sare,deoarece pasta de gogosari avea destula.Se mai lasa pe foc pana scade bine.Se lasa sa se raceasca bine,apoi se poate manca.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Vara este momentul perfect pentru cocktail-uri! Vara este momentul perfect pentru cocktail-uri! 15 retete de salate de vara 15 retete de salate de vara

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează