Petitchef

Zacusca de vara

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

2 cepe

450 g pasta de ardei capia si gogosari

100 ml suc de rosii

100 ml ulei

Preparare

  • Se curate ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari..Vinetele se coc,se curata de coaja si se lasa la scurs,apoi se toaca si se adauga peste legume.
  • A mai pus sare,deoarece pasta de gogosari avea destula.Se mai lasa pe foc pana scade bine.Se lasa sa se raceasca bine,apoi se poate manca.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Zacusca cu miere, mere, ciuperci....
Zacusca cu miere ,mere, ciuperci....
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Zacusca de vinete
Zacusca de vinete
8 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata in stil landes
Salata in stil landes
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.