Petitchef

Pui cu smantana si ciuperci

Felul principal
5 porții
45 min
45 min
Ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Se curata ceapa si usturoiul si se caleste
    Apoi se adauga ciupercile(ghebele).
    Separat se prajeste carnea. Se pune apoi peste ghebele calite cu ceapa si usturoiul ..
  • Se dizolva faina in smantana si se pune , oul batut si sarea.
  • Se amesteca bine si se toarna peste carnea cu ciuperci. Se pune piperul
  • Mai lasati cam 15 min, apoi radeti cascavalul in compozitie, amestecati si stangeti focul.
    Serviti cald cu mamaliguta!


Poze

Pui cu smantana si ciuperci
Pui cu smantana si ciuperci - poza 2
Pui cu smantana si ciuperci - poza 3

Întrebări:




Comentarii (21):

florinel, 08/12/2014

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/02/2014

E. foarte foarte bun. Va recomand sa incercati si voi

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/02/2015

Super

(0) (0) Abuz
merceleo, 05/01/2015

Aliterate mai sunt fetele "istete"!

(0) (0) Abuz
26/04/2014

Fff bun

(0) (0) Abuz
09/04/2014

Un fel de mancare frumos si buuuun :)

(0) (0) Abuz
20/11/2013

Super bun

(0) (0) Abuz
vasile_georgita
vasile_georgita, 07/11/2013

Buuun !!! Foarte bun !!!!

(0) (0) Abuz
03/11/2013

Exceptional

(0) (0) Abuz
29/08/2013

Foarte bun , gustos si sanatos!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui tandoori petitchef
Pui tandoori petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează