Petitchef

Salata de legume coapte

Felul principal
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie vinetele rondele, se sareaza si se lasa deoparte. Ardeii se taie fasii, se aseaza in tava si se coc pana se inmoaie.
  • Cand ardeii sunt gata, se lasa sa se raceasca putin si se da jos pielita. Vinetele se scurg de apa si se sterg, se stropesc cu ulei de masline, se sareaza si pipereaza si se pun la copt.
  • La fel si rosiile, stropite cu ulei de masline si condimentate. Dupa ce sunt gata se pun toate intr-un bol, se adauga bucatele de branza si se amesteca pana branza devine ca o pasta.
  • Se adauga usturoiul dat prin presa. Se serveste pe felii de paine.
  • Nu asta era rezultatul pe care il asteptam, credeam ca branza o sa ramana bucatele, dar era prea moale. Dar a iesit super bun asa ! Foarte fain gustul.


Poze

Salata de legume coapte
Salata de legume coapte - poza 2
Salata de legume coapte - poza 3
Salata de legume coapte - poza 4
Salata de legume coapte - poza 5
Salata de legume coapte - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

cris_nedelcovici, 30/05/2019

Poate cu ochii inchisi sa mananci asa ceva.

(1) (0) Abuz
Lixandra, 30/05/2019

Sunt convinsa ca gustul e bun dar aspectul este total neapetisant . Oricum , ideea cu legumele coapte la cuptor e buna , noi le coacem pe gratarul cu gaz si le folosim ca garnitura .

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata cub rubik
Salata cub rubik
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează