Petitchef

Carne de porc cu legume la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
carne de porc




rosii

Preparare

  • Carnea de porc o taiem felii, o batem usor si o lasam la marinat cateva ore intr-un amestec de vin rosu cu sare,piper,cimbru,boia,putin ulei, rondele de ceapa si de ardei iute.
  • Incingem bine gratarul si frigem carnea si legumele curatate de coaja si taiate in felii.
  • Rosiile le frigem intregi. Vinetele,dovleceii si ceapa vor avea un gust si mai bun daca le trecem inainte de a le frige, prin marinata in care a stat carnea.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Carne de porc si cus-cus
Carne de porc si cus-cus
2 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Carne de porc si cus-cus
Carne de porc si cus-cus
3 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar5 bucati de carne care au gust mai bun la gratarRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: