Petitchef

Carne de porc cu legume la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea de porc o taiem felii, o batem usor si o lasam la marinat cateva ore intr-un amestec de vin rosu cu sare,piper,cimbru,boia,putin ulei, rondele de ceapa si de ardei iute.
  • Incingem bine gratarul si frigem carnea si legumele curatate de coaja si taiate in felii.
  • Rosiile le frigem intregi. Vinetele,dovleceii si ceapa vor avea un gust si mai bun daca le trecem inainte de a le frige, prin marinata in care a stat carnea.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carne de porc si cus-cus
Carne de porc si cus-cus
2 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Carne de porc si cus-cus
Carne de porc si cus-cus
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.