Petitchef

Spanac cu smantana

Felul principal
6 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalati foarte bine spanacul si puneti-l la fiert in apa clocotita si sarata. Lasati-l sa fiarba 20 de minute, apoi puneti-l in strecuratoarea din plastic.
  • Intr-o cratita, infierbintati ulei sau unt, puneti doi catei de usturoi tocat, dupa 1 minut adaugati spanacul si amestecati cu o lingura de lemn.
  • Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Dati vasul la cuptor pentru 10 minute.
  • Serviti spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet puneti telemea sau cascaval ras, serviti preperatul ca felul intii.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu carne de miel
Spanac cu carne de miel
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Spanac sotat cu usturoi a la jamie
Spanac sotat cu usturoi "a la jamie"
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Spanac
Spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Spanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?Sosul cu smantanaSosul cu smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei