Petitchef

Spanac cu carne de vita

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Speli carnea,o tai bucati si o fierbi inabusit impreuna cu ceapa curatata intreaga sau taiata sferturi.Speli spanacul,oparesti rosiile,le decojesti si le tai marunt.
  • Cand carnea este aproape gata,pui spanacul,uleiul si rosiile si dai totul la cuptor pentru 15-20 de minute.La final adaugi lamaia taiata sau numai zeama ei.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

19/12/2013

F f buna

(0) (0) Abuz
02/12/2011

O RETETA DELICIOASA ATAT DIN PUNCT DE VEDERE AL GUSTULUI CAT SI AL SANATATI

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu rosii - pentru copii
Spanac cu rosii - pentru copii
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Spanac cu carne de miel
Spanac cu carne de miel
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Spanac cu carne de porc
Spanac cu carne de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita? Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.