Petitchef

Spanac cu carne de vita

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g carne de vaca

1 mana de spanac

1 ceapa mare

2 rosii

1 lamaie mica

2 linguri ulei.

Preparare

  • Speli carnea,o tai bucati si o fierbi inabusit impreuna cu ceapa curatata intreaga sau taiata sferturi.Speli spanacul,oparesti rosiile,le decojesti si le tai marunt.
  • Cand carnea este aproape gata,pui spanacul,uleiul si rosiile si dai totul la cuptor pentru 15-20 de minute.La final adaugi lamaia taiata sau numai zeama ei.

Întrebări:




Comentarii:

19/12/2013

F f buna

(0) (0) Abuz
02/12/2011

O RETETA DELICIOASA ATAT DIN PUNCT DE VEDERE AL GUSTULUI CAT SI AL SANATATI

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu carne de miel
Spanac cu carne de miel
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Spanac cu orez si masline
Spanac cu orez si masline
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Spanac cu carne de porc
Spanac cu carne de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!De ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?Spanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.