Petitchef

Supa chinezeasca de porumb

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Pulpele se taie in doua, se spala si se curata de pielita. Se pun la fiert in 1 1/2 litri de apa impreuna cu morcovul si ceapa. Se aduna spuma si se lasa la fiert pentru 30 minute.
  • Scoatem carnea si strecuram zeama. Carnea se scoate de pe os si se taie bucatele mici, adaugandu-se in zeama strecurata. Se pune la fiert, se adauga porumbul . Intre timp se toaca foarte marunt ceapa verde si se pune la calit in 2 linguri de ulei.
  • Se toaca marunt si ardeiul rosu si se adauga si el peste ceapa, dupa care se adauga in supa. Amestecam malaiul, cu faina si zaharul brun, adaugam o cana cu apa, amestecam bine si turnam continutul in supa.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa chinezeasca de creveti
Supa chinezeasca de creveti
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa chinezeasca de ou/eggdrop soup 鸡蛋汤
Supa chinezeasca de ou/eggdrop soup 鸡蛋汤
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa chinezeasca iute acrisoara
Supa chinezeasca iute acrisoara
4 porții
43 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Fasolea verde chinezeascaFasolea verde chinezeasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: