Petitchef

Supa chinezeasca de porumb

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpele se taie in doua, se spala si se curata de pielita. Se pun la fiert in 1 1/2 litri de apa impreuna cu morcovul si ceapa. Se aduna spuma si se lasa la fiert pentru 30 minute.
  • Scoatem carnea si strecuram zeama. Carnea se scoate de pe os si se taie bucatele mici, adaugandu-se in zeama strecurata. Se pune la fiert, se adauga porumbul . Intre timp se toaca foarte marunt ceapa verde si se pune la calit in 2 linguri de ulei.
  • Se toaca marunt si ardeiul rosu si se adauga si el peste ceapa, dupa care se adauga in supa. Amestecam malaiul, cu faina si zaharul brun, adaugam o cana cu apa, amestecam bine si turnam continutul in supa.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa africana
Supa africana
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Fasolea verde chinezeasca Fasolea verde chinezeasca De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează