Supa chinezeasca de porumb
votează acum

Ingrediente
4
Rețete inrudite
Supa crema de dovleac placintar
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Pulpele se taie in doua, se spala si se curata de pielita. Se pun la fiert in 1 1/2 litri de apa impreuna cu morcovul si ceapa. Se aduna spuma si se lasa la fiert pentru 30 minute.
- Scoatem carnea si strecuram zeama. Carnea se scoate de pe os si se taie bucatele mici, adaugandu-se in zeama strecurata. Se pune la fiert, se adauga porumbul . Intre timp se toaca foarte marunt ceapa verde si se pune la calit in 2 linguri de ulei.
- Se toaca marunt si ardeiul rosu si se adauga si el peste ceapa, dupa care se adauga in supa. Amestecam malaiul, cu faina si zaharul brun, adaugam o cana cu apa, amestecam bine si turnam continutul in supa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!