Petitchef

Saramura de pui cu ciuperci si mamaliguta

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru saramura:

Preparare

  • Dupa ce am fiert pulpele in supa, le-am scos si le-am dat prin sos de soia, le-a pudrat cu piper si rumenit in tava cu gril.
  • Saramura am facut-o punand ingredientele cu o cana de apa, 5 minute la microunde .
  • Cand saramura a fost gata, am pus pulpele rumenite in ea si a acoperit si le-a mai pus 2 minute la microunde, lasandu-le sa se nabuseasca si sa-si traga arome. Operatiunile se pot executa si pe aragaz.
  • A servit cu mamaliguta si ciuperci fripte pe gril.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Gyozas cu pui
Gyozas cu pui
15 porții
1 h 15 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Saramura de pui
Saramura de pui
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Saramura de pui
Saramura de pui
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Saramura de macrou
Saramura de macrou
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: