Petitchef

Supa rece de arpacas si rosii

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Arpacasul se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se pune la inmuiat peste noapte. A doua zi se clateste si se pune la scurs.
  • Ceapa si telina tocate se calesc in ulei de masline. Se adauga rosiile, usturoiul si arpacasul. Dupa un minut se toarna supa si vinul.
  • Se da in clocot, se reduce focul si se fierbe 50 de minute. Se adauga fasolea scursa din conserva si se mai fierbe 10 minute. Se lasa sa se raceasca cateva ore inainte de servire.
  • Busuiocul, patrunjelul, parmezanul se mixeaza intr-un blender pana la obtinerea unei compozitii omogene. Se serveste supa presarata cu ulei si pasta de verdeturi.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:




Comentarii:

11/02/2012

Bon apetit

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa rece de castravete
Supa rece de castravete
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa rece de ridichi
Supa rece de ridichi
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează