Petitchef

Supa crema de rosii coapte

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se incinge cuptorul la mare 230 grade Celsius. Rosiile, ardeiul si ceapa se taie bucati mari. Se pun rosiile, ardeiul, ceapa si usturoiul pe o tava mare, intr-un singur strat, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se presara uleiul de masline.
  • Se baga tava la cuptor aprox 30 minute pana cand legumele sunt rumenite. Optional, pentru decor se pot opri cateva rosii cireasa coapte. Se incinge untul intr-o oala, se adauga tot continutul tavii, supa si foile de dafin. Se fierbe 20-30 minute pana cand lichidul incepe sa scada putin.
  • Se scot foile de dafin, se adauga busuiocul si cimbrul, si se opreste focul. Se face supa piure cu blenderul, fie cu cel care se baga in oala, fie in cel cu cana, caz in care se lucreaza in cateva etape.
  • In cazul in care ati folosit un blender cu cana, se pune supa inapoi in oala si se mai fierbe putin pe foc mic. Se potriveste de sare si piper. Se opreste focul, si se adauga incet frisca, cata doriti.
  • Apoi se savureaza decorata cu rosii, alaturi de o felie de paine calda si coaja crocanta.


Poze

Supa crema de rosii coapte
Supa crema de rosii coapte - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Nicolae
Nicolae, 24/09/2010

F.buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cum sa faci supa crema! Cum sa faci supa crema!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează