Petitchef

Swiss cheese fondue

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pe foc potrivit, in vasul de fondue, punem usturoiul zdrobit, peste care turnam vinul. Cand vinul incepe sa fiarba, adaugam branza, putin cate putin.
  • Mestecam incontinuu cu o lingura de lemn, pana ce branza s-a topit. Adaugam cele 50ml de kirsch, in care am dizolvat in prealabil amidonul.
  • Amestecam bine.Condimentam cu sare, piper si nucsoara dupa gust.Cand amestecul de fondue incepe sa fiarba, punem vasul imediat pe suportul lui, la flacara mica, suficient ca sa tina amestecul de branza cald si lichid.
  • Aici in Canada, Swiss cheese fondue este foarte popular la un "cheese and wine party", si se serveste cu bucatele de paine prajita, inmuiate in amestecul de branza clocotita, "acompaniate" de un pahar de vin alb sec.

Rețete inrudite

YouTube

Fondue de praz



Poze

Swiss cheese fondue, poza 1
Swiss cheese fondue, poza 2
Swiss cheese fondue, poza 3
Swiss cheese fondue, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de dovlecei
Budinca de dovlecei
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mac & cheese
Mac & cheese
5 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta italiana de Paste
Tarta italiana de Paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei