Petitchef

Gulas din carne de vita

Felul principal
6 porții
40 min
1 h 30 m
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se prajeste carnea de vita( taiata cuburi), ceapa, ardeii, chimion in ulei, pana cand ceapa este aurie. Se presara boia de ardei si se adauga ape suficienta pentru a acoperi carne de vita.
  • Se acopera si fierbe la foc mic pentru 1 1 / 2 ore, sau pana cand carnea de vita poate fi separate cu o furculita, amestecand din cand in cand si se mai adauga apa daca este necesar.
  • Se adauga "vegeta" sau cuburi de carne de vita, pasta de rosii, usturoiul zdrobit si vinul. Se amesteca si se lasa la fiert pentru alte 5-10 minute.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

30/03/2014

Perfect pt gustul meu!

(0) (0) Abuz
23/06/2013

Daca il faci cu unsoare in loc de ulei ii mult mai bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Falafel din cartofi dulci
Falafel din cartofi dulci
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gulas din carne de vita
Gulas din carne de vita
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gulas cu carne de porc
Gulas cu carne de porc
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.