Petitchef

Ficat de vita prajit

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
3 felii de ficat

doua cepe

cca 20 rosii chery

5-6 linguri ulei masline

sare

ardei iute (optional)

Preparare

  • Intii curatim, spalam si taiem ceapa feliute. In tigaia de prajit punem uleiul, iar cind s-a infierbintat punem ceapa si rosiile (ale mele erau congelate), rosiile le strivim cu ajutorul unei furculite de lemn (ca sa nu zgiriem tigaia), adaugam un pic de sare si ardeiul taiat feliute (optional, adica asta a fost doar in portia sotului), lasam la foc moderat, pina ceapa se rumeneste un pic.
  • Adaugam feliile de ficat, saram si tot la foc mic le lasam la prajit, avind grija sa intoarcem pe ambele parti, pina ficatul este bun de mincat. Nu lasat sa se intareasca prea mult. Inchidem aragazul, asezam in farfurie si servim papita calda cu piine sau mamaliguta.

Poze

Ficat de vita prajit, poza 1Ficat de vita prajit, poza 2Ficat de vita prajit, poza 3



Comentarii:

03/08/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
09/02/2013

A intia

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ficat de vita cu portocale
Ficat de vita cu portocale
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ficat de vita venetian
Ficat de vita venetian
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ficat de vita cu ceapa
Ficat de vita cu ceapa
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Naut prajit
Naut prajit
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Hamburger italian
Hamburger italian
1 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

De ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?Arancini sau mingiute de orez prajitArancini sau mingiute de orez prajit

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: