Petitchef

TARTA DE SPANAC CU RICOTTA/SPINACH AND RICOTTA TART

Felul principal
2 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Separat ouale, albusurile batut spuma. iar galbenusurile amestecat impreuna cu celelalte ingrediente.
  • La sfarsit adaugam si albusurile spuma, amestecam bine si punem compozitia intr-un vas uns cu ulei si o dam la cuptor(180 grade)pentru 30-40 de minute.pentru aceasta tarta inspirat de aici.diferenta este ca compozitia era pusa in aluat.


Poze

TARTA DE SPANAC CU RICOTTA/SPINACH AND RICOTTA TART
TARTA DE SPANAC CU RICOTTA/SPINACH AND RICOTTA TART - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta italiana de paste
Tarta italiana de paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu kiwi
Tarta cu kiwi
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta crème brûlée- un desert elegant
Tarta crème brûlée- un desert elegant
8 porții
1 h 50 m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta rasturnata cu prune mirabelle
Tarta rasturnata cu prune mirabelle
9 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si pere
Tarta cu ciocolata si pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Ricotta - urda italiana Ricotta - urda italiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează