Petitchef

Pasta sfoglia con ricotta e spinaci

Felul principal
2 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fierbem spanacul in apa cu sare, il scurgem bine asta dupa ce s-a racit, il taiem marunt si-l amestecam cu toate ingredientele
  • Intindem pasta si o ungem cu compozitia rezultata, rulam frumos, ungem cu lapte si o bagam in cuptorul preincalzit, la 180° pentru circa 20 de minute, asta depinde de cuptor, tinut-o 30 de minute, ultimele cinci minute cu cuptorul la 200°. Asa arata scoasa din cuptor.
  • Aici o feliuta pentru degustare, alaturi cu un pahar cu suculetul de la spanac. Mi-a fost mila sa-l arunc, asa ca pus un pic de ulei de masline si baut.
  • E foarte buna calduta, dar se poate servi si rece fara nici o problema, e dietetica ca sa zic asa si dispare rapid din farfurie.



Poze

Pasta sfoglia con ricotta e spinaci
Pasta sfoglia con ricotta e spinaci - poza 2
Pasta sfoglia con ricotta e spinaci - poza 3
Pasta sfoglia con ricotta e spinaci - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu ricotta si vanilie
Cheesecake cu ricotta si vanilie
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ravioli cu ricotta
Ravioli cu ricotta
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Ricotta - urda italiana Ricotta - urda italiana Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează