Petitchef

Tocanita cu ciuperci si carne de porc

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Bucatelele de carne se pun in ulei incins impreuna cu ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele. Se lasa cateva minute si se adauga apa fiarta cat sa acopere. Se adauga apoi rosiile rase, se lasa sa fiarba.
  • Separat se taie ciuperciile feliute si se pun in putin ulei incins. Se lasa sa se caleasca. Dupa ce au fiert legumele si carnea se adauga ciupercile calite. se mai lasa 10 min si se adauga apoi patrunjelul taiat marunt.


Poze

Tocanita cu ciuperci si carne de porc
Tocanita cu ciuperci si carne de porc - poza 2
Tocanita cu ciuperci si carne de porc - poza 3
Tocanita cu ciuperci si carne de porc - poza 4
Tocanita cu ciuperci si carne de porc - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

19/12/2011

In ultima poze ce ingrendient este k nu e p lista?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
2 porții
35 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează