Petitchef

Carnati prajiti cu fasole uscata

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnati se prajesc in ulei cu putina apa. Cand sunt gata se scot pe o farfurie. In uleiul ramas se inabuse ceapa tocata marunt si cei doi catei de usturoi putin zdrobiti, care apoi se scot.
  • Morcovul se taie in cubulete, rosiile se decojesc si se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se adauga si fasolea cu o foaie de dafin.
  • Se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga verdeata tocata. Se lasa sa mai dea un clocot. Se serveste calda cu carnati prajiti.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu mamaliga



Poze

Carnati prajiti cu fasole uscata, poza 1
Carnati prajiti cu fasole uscata, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează