Petitchef

Carnati prajiti cu fasole uscata

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
carnati de porc

1 conserva de fasole,



2 catei de usturoi

pasta de rosii

foi de dafin

piper

sare

Preparare

  • Carnati se prajesc in ulei cu putina apa. Cand sunt gata se scot pe o farfurie. In uleiul ramas se inabuse ceapa tocata marunt si cei doi catei de usturoi putin zdrobiti, care apoi se scot.
  • Morcovul se taie in cubulete, rosiile se decojesc si se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se adauga si fasolea cu o foaie de dafin.
  • Se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga verdeata tocata. Se lasa sa mai dea un clocot. Se serveste calda cu carnati prajiti.

Poze

Carnati prajiti cu fasole uscata, poza 1
Carnati prajiti cu fasole uscata, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu paste si ceapa
Carnati cu paste si ceapa
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati de casa
Carnati de casa
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Carnati de porc cu varza dulce
Carnati de porc cu varza dulce
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.