Petitchef

Carnati prajiti cu fasole uscata

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnati se prajesc in ulei cu putina apa. Cand sunt gata se scot pe o farfurie. In uleiul ramas se inabuse ceapa tocata marunt si cei doi catei de usturoi putin zdrobiti, care apoi se scot.
  • Morcovul se taie in cubulete, rosiile se decojesc si se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se adauga si fasolea cu o foaie de dafin.
  • Se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga verdeata tocata. Se lasa sa mai dea un clocot. Se serveste calda cu carnati prajiti.

Poze

Carnati prajiti cu fasole uscata, poza 1
Carnati prajiti cu fasole uscata, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu paste si ceapa
Carnati cu paste si ceapa
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu bere si ardei
Carnati cu bere si ardei
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Carnati de porc cu varza dulce
Carnati de porc cu varza dulce
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.