Petitchef

Tocanita siciliana de vinete / Eggplant sicilian stew

Felul principal
2 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se prajesc vinetele in ulei de masline, adaugand oregano. Dupa ce vinetele s-au inmuiat usor adaugati ceapa, usturoiul si patrunjelul.
  • Daca vi se pare prea uscat mai puteti adauga ulei de masline. Adaugati apoi caperele si maslinele, iar la final rosiile.
  • Se lasa la fiert, acoperit, la foc mic aproximativ 15 minute. Se serveste presarata cu frunze de patrunjel tocate.


Poze

Tocanita siciliana de vinete / Eggplant sicilian stew
Tocanita siciliana de vinete / Eggplant sicilian stew - poza 2
Tocanita siciliana de vinete / Eggplant sicilian stew - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caponata siciliana - petitchef
Caponata siciliana - petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează