Petitchef

TOCANITA DE CEAPA

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa se curata,se spala, se toaca marunt sau se taie pestisori si se pune intr-o cratita cu putin ulei de masline la inabusit pana devine sticloasa.
  • Din cand in cand mai adaugati cate putina apa fiarta si cand s-a inmuiat se adauga cubuletele de telina ,ardeiul tocat, frunza de dafin, cateva boabe de piper si coriandru si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Cand sunt patrunse foarte bine adaugati rosiile tocate sau sucul de rosii si bulion sau pasta de tomate dupa gust , se potriveste de sare, piper, cimbru si se lasa sa fiarba la foc mic pana se obtine consistenta dorita.
    Se poate servi si cu mamaliguta.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează