Petitchef

Tocanita de ceapa

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa se curata,se spala, se toaca marunt sau se taie pestisori si se pune intr-o cratita cu putin ulei de masline la inabusit pana devine sticloasa.
  • Din cand in cand mai adaugati cate putina apa fiarta si cand s-a inmuiat se adauga cubuletele de telina ,ardeiul tocat, frunza de dafin, cateva boabe de piper si coriandru si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Cand sunt patrunse foarte bine adaugati rosiile tocate sau sucul de rosii si bulion sau pasta de tomate dupa gust , se potriveste de sare, piper, cimbru si se lasa sa fiarba la foc mic pana se obtine consistenta dorita.
    Se poate servi si cu mamaliguta.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de ficatei cu morcovi si ceapa
Tocanita de ficatei cu morcovi si ceapa
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocanita de ceapa cu pui
Tocanita de ceapa cu pui
8 porții
1 h 30 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Tocanita de ceapa cu carne de pui
Tocanita de ceapa cu carne de pui
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei